Megrendelhető Az Énünk ereje című könyv Kim Michaelstől.

Azok számára, akik ezt a weboldalt már régebb óta tanulmányozzák, és azok számára, akik újak a Felemelkedett Mesterek tanításat illetően ez a könyv a tanítások alapjául szolgálhat, amely a tisztánlátást nagyban elősegíti.

 

 

Egy olyan inspiráló útmutató mű ez, amely hozzásegít bennünket a problémáink megoldásához, esetleg az életünk megváltoztatásához, ha felhasználjuk azt a kreatív erőt, amellyel mindig is rendelkeztünk, vagyis az ÉN erejét. A kreatív erőnk megnyitásának kulcsához pedig úgy juthatunk el, ha megismerjük az Énünket, annak eredetét és alkotóit.

Az önmagunkon való mesterré válás korszakok óta az emberiség titkos kutatásainak a tárgya. Ennek ellenére csak néhány mesternek sikerült megfejtenie a rejtélyt, és teljesítenie a megvilágosodás kritériumait. Az Énünk ereje című könyv az emberi tudatról nyújtott tanításai segítségével áttekintést nyújt a spirituális mesterek által átadott titkokról és princípiumokról. 

A szerző útmutatása és inspirációja megkönnyíti az olvasó számára annak meglátását, hogy hogyan nyitható meg a valódi Énünk végtelen potenciálja. Emellett gyakorlati tanáccsal is szolgál arra vonatkozóan, hogy ez az időtálló bölcsesség hogyan alkalmazható a mindennapi életben.

A spirituális mesterek által felajánlott önfejlesztő út eredményeként fokozatosan átvehetjük az uralmat az anyag világában jelentkező helyzetekre adott válaszreakcióinkon. Az elménk minden korláttól való megtisztításával pedig magasabb szintű tudatossággal haladhatunk át az életen, túllépve a nem tudatos megközelítést. 

Az önmagunkon való mesterré válás egy olyan folyamat, amelynek során fokozatosan tisztítjuk meg a tudatunkat az anyag világából fakadó minden korlátozó meggyőződéstől, elképzeléstől, hittől, tantól és összegzéstől. Így lépésről lépésre szabadulhatunk meg mindattól, ami megszínezi az érzékelésünket. Ennek eredményeként egy nap úgy láthatjuk majd a tudatunkba beáramló fényt, hogy azt már semmi sem színezi meg. Az én ereje megnyitásának a kulcsa nem egy olyan mágikus formula megtalálásában rejlik, amely a fényre erőt gyakorol. A valódi kulcs az, ha megtisztítjuk a tudatunkat az emberi kaleidoszkóptól, amely megakadályozza a magasabb Énünkből érkező fény beáramlását. 

Ez a könyv az Énünkön való mesterré váláshoz elméleti tudásanyaggal és a gyakorlati eszközökkel is szolgál egyben, emellett a magyarországi spirituális könyvek között hiányt is pótol.

A könyv 249 oldalas és 23 színes ábrát tartalmaz.  Puha fedeles kötésben készült.

Ára: 2700 Ft.+ posta költség, amely Magyarországon belül 935 Ft levélként feladva, Európában pedig 3200 Ft szintén levélként feladva.

Utánvét esetén a könyv árához belföldön 2085 Ft postai díj adódik.(2017-es postai díjak)

A megrendelés az info@jezustanitasok.hu email címen adható le. A fizetés történhet internetes banki átutalással, postai előre utalással, vagy utánvéttel.

Az oldal tetejéreUgrás a lap tetejére

Utolsó módosítás: 2018-01-19 16:34:04

Újdonságok:

Gautama Buddha újévi üzenete a 2018-as évre lefordításra került.

2018-01-17 17:07:43

A 2016-os koreai konferencián elhangzott Siva üzenet a két Koreáról lefordításra került.  Ennek mondanivalója jelenleg is rendkívül aktuális.

2018-01-04 18:06:42

Ma, július 4.-én, az amerikai függetlenség napján, egy korábbi Washingtonban elhangzott, a Függetlenségi Nyilatkozatot is érintő üzenet került lefordításra Lord Lanto Mestertől, amelyből jelenleg is sokat tanulhatunk. 

2017-07-04 18:17:00

Az 5.03 Fohász a Felemelkedett Hilarion Mesterhez lefordításra került.

2017-04-19 09:46:07

Korábban a weblapra feltett 2.03 Fohász Lanto Mesterhez nem volt teljes, ezért javításra volt szükség, de az most már az utolsó versszakot is tartalmazza.

2017-02-27 11:55:01