A belső Krisztusra hangolódás

 

Jézus: Tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy ez az internetes felület nem képes minden személyes kérdésetekre választ adni.  Én azonban nem kívánlak benneteket támogatás nélkül hagyni.  Képesek vagytok velem közvetlen módon kommunikálni.  Ennek a kommunikációnak a kialakítása azonban lehet, hogy egy kis idő ráfordítással és erőfeszítéssel jár majd.  A következő gyakorlattal azonban sokkal gyorsabb haladást érhettek el.

Ez egy vizualizációs gyakorlat lesz, amely arra lett kialakítva, hogy segítsen benneteket abban, hogy személyes válaszokat kapjatok minden felmerülő kérdésetekre.  Mielőtt hozzákezdtek ehhez a gyakorlathoz, erősen javaslom, hogy használjatok megfelelő technikát arra, hogy elzárjátok magatokat a tömegtudat energiájától.  Ez a technika a szellemi védelem címszó alatt található

Meg kell értenetek azt, hogy nagyon sok olyan fajta erő van jelen ebben a világban, amelyek arra törekszenek, hogy megakadályozzák azt, hogy igaz válaszokhoz juthassatok.  Ha ezek az erők nem tudnak megakadályozni benneteket abban, hogy velem közvetlen kommunikációs kapcsolatot alakítsatok ki, akkor arra törekednek majd, hogy hamis elképzeléseket és válaszokat juttassanak a tudatotokra. 

Tudnotok kell azonban azt is, hogy a saját elmétekben is vannak olyan erők (belső ellenség a testi elmétekben), amelyek megpróbálnak majd beleavatkozni ebbe a kommunikációba. 

Ezek az erők arra törekednek, hogy olyan válaszokkal szolgáljanak számotokra, amely az ő érdekeiket szolgálják.  Általános emberi tendencia az, hogy az emberek azt hallják meg, amit meg akarnak hallani.  Figyelembe kell vennetek ezt a tendenciát annak érdekében, hogy fokozatosan kialakíthassátok azt az ítélőképességeteket, amely lehetővé teszi számotokra azt, hogy átlássatok a nem megfelelő válaszokon, és felismerjétek azokat a válaszokat, amelyek közvetlenül tőlem erednek. 


A gyakorlat technikája

A következő gyakorlat nagy segítséget jelent majd az ítélőképességetek és a kommunikáció kialakításában. 

 

  1. Vonuljatok vissza egy olyan szobába, ahol háborítatlanul maradhattok egy ideig (legalább10-15      percig).  Üljetek egy kényelmes székre annak érdekében, hogy a testi kényelmetlenség ne zavarjon      benneteket.
  2. Töltsetek el 5-10 percet azzal, hogy elzárjátok magatokat a nem megfelelő energiáktól. 
  3. Képzeljétek el azt, hogy Mihály Arkangyal angyalai veszik körbe a személyes energiamezőtöket.  Négy angyal van jelen, minden oldalon egy-egy.  Ezek az angyalok kb.4 mmagasak, és kardjuk kék fénnyel lángol.  Erősek és képesek megvédeni benneteket ennek a világnak az erőitől. 
  4. Most fordítsátok a figyelmeteket a magasabb énetekre, amely közvetlenül a fejetek felett helyezkedik el.  Magatokban mondjátok el a következő megerősítést:


Jézus Krisztus nevében a testem, az elmém és az energiamezőm köré idézek egy fénylő fehér fényfalat, amelynek energiája elzár engem ennek a világnak a dolgaitól.  Ezután az ibolyalángot idézem meg, hogy égessen el, emésszen fel a fényfalon belül minden nem tökéletes energiát a lényemben.

Hagyjatok magatoknak néhány pillanatot arra, hogy azt érezzétek, hogy teljesen el vagytok zárva a világ energiáitól. 

 

  1. Amikor nyugalomba kerültök, összpontosítsátok a figyelmeteket a mellkasotok középpontjára a fizikai szívetek magasságába.  Képzeljétek el azt, hogy szellemi láng ég a mellkasotokban. Olyan spirituális láng ez, amelyet nem kell táplálni. 
  2. Most összpontosítsátok a figyelmeteket erre a lángra, és hagyjátok, hogy a figyelmetek a lángba kerüljün.  A lángon túl egy bejáratot láttok.  Lépjetek be rajta.  Belépve a bejáraton, egy alagútban      találjátok magatokat.  Előre haladva észlelitek az alagút végén lévő közismert fényt. 
  3. Haladjatok tovább, mindaddig, amíg ki nem juttok az alagútból, és ki nem sétáltok a fénybe. 
  4. Most veszitek észre, hogy egy különlegesen gyönyörű kertbe jutottatok. A kertet magas sövénykerítés övezi. Belül pompás virágágyásokat láthattok egy gyalogúttal.  A Kert közepén egy szökőkút csobog lágyan, és mindenhol vidám madárcsicsergés hallatszik. 
  5. Ahogy a kertbe léptek, úgy érzitek, hogy a világ összes gondja eltűnik körületek.  Minél beljebb mentek, annál könnyebbnek és békésebbnek érzitek magatokat.
  6. Haladjatok tovább, és hagyjátok, hogy a kert békéje és nyugalma elnyelje minden aggodalmatokat, minden feladatotokat.  Ha már könnyebbnek és békésnek érzitek magatokat, akkor nézzetek körül. 
  7. Nézelődés közben megláttok két kőből faragott ülőkét.  Üljetek le az egyikre, és helyezkedjetek el kényelmesen.  Ezután összpontosítsátok a figyelmeteket a szívetekre, és hunyjátok be a szemeteket.  Érezzétek azt, hogy teljes békében vagytok itt a kertben.  Valahogy az az érzés kerít benneteket hatalmába, hogy haza érkeztetek. 
  8. Most képzeljétek azt, hogy kinyitjátok a szemeteket, és az előttetek lévő ülőkére néztek.  A legnagyobb meglepetésetekre valaki ül azon.  Ahogy jobban megnézitek, látjátok, hogy én vagyok az, a ti Jézusotok.
  9. Hagyjatok magatoknak egy kis időt arra, hogy megnyugodjatok a jelenlétemben.
  10. Most összpontosítsátok a figyelmeteket a szívemre, és hagyjátok, hogy megérezzétek azt, hogy a szívem feltétel nélküli szeretetet sugároz felétek.  Néhány pillanatig hagyjatok magatoknak időt arra, hogy elfogadhassátok a szeretetemet feltétel nélkül. 
  11. Hagyjátok, hogy magatokba fogadhassátok az irántatok megnyilvánuló feltétel nélküli szeretetemet, és érezzétek azt, ahogy ez felemészt mindent, ami nem tökéletes és nem valós.  A feltétel nélküli szeretet      ugyanis elűz minden félelmet és minden más nem tökéletes érzelmet.
  12. Előttem ülve és befogadva a feltétel nélküli szeretetemet, gondoljatok vissza a világi helyzetetekre.  Ne hagyjátok azt, hogy annak a helyzetnek bármelyik oldala felzaklasson benneteket.  Csak hozzátok elő azt a helyzetet a tudatos észlelésetek szintjére egy pillanatra.  Most nézzetek újból rám, és az elmétekben hangtalanul fogalmazzatok meg egy kérdést.  Ne azt kérdezzétek tőlem, hogy mit tegyetek az adott helyzetben, mert a szabad akaratotok felhasználásával nektek kell eldöntenetek azt, hogy mit tegyetek.  Azt kérjétek tőlem, hogy mutassam meg nektek az adott helyzet szélesebb körű megértését annak érdekében, hogy tudjátok azt, hogy mi a helyes cselekedet abban a helyzetben. 
  13. Ezek után a megformált kérdéseteket küldjétek el nekem. 
  14. Hunyjátok le ismét a szemeteket, és összpontosítsatok a szeretetemre. Hagyjátok, hogy annyira feloldódjatok a szeretetemben, hogy megfeledkezhessetek a világ minden gondjáról. 
  15. Egy idő után hagyjátok, hogy a figyelmetek visszakanyarodjon a kérdésetekhez.  Összpontosítsatok egyszerűen a szívemre, és halljátok meg a válaszomat.  Ha nem kaptok azonnali választ, ne zavarjon benneteket.  Csak összpontosítsatok a feltétel nélküli szeretetemre, és hagyjátok, hogy átitasson benneteket addig,      ameddig azt nem érzitek, hogy a szívetek, mint egy kehely, megtelt      szeretettel.  Ezután képzeljétek el azt, ahogy csendben elhagyjátok ezt a gyönyörű kertet, és visszatértek az alagútba.
  16. Ismét a szobátokban vagytok, és a széken ültök.  Hagyjatok magatoknak      néhány pillanatot arra, hogy visszatérjetek a normális tudatállapototokba.


Kezdetben előfordulhat az, hogy a gyakorlat során nem kaptok azonnali válaszokat.  Lehet, hogy bizonyos időre lesz szükségetek ahhoz, hogy a válasz elérje a tudatos elméteket.  Csak legyetek éberek, és próbáljatok minden nap egy kevés időt arra szánni, hogy befelé figyeljetek.  Egy idő múlva, amely lehet, hogy órák, napok, vagy hetek múlva következik be, megkapjátok a válaszaitokat.

Ismételjétek a gyakorlatot olyan gyakran, amilyen gyakran akarjátok.  Ha egy speciális helyzetre vonatkozó igaz választ szeretnétek megkapni, akkor ismételjétek meg a gyakorlatot naponta mindaddig, amíg kielégítő belső útmutatást nem kaptatok. 

Nagyon ajánlom azt, hogy mindig legyen nálatok egy jegyzetfüzet és toll a gyakorlat során.  A vizualizáció után hagyjatok magatoknak egy kis időt arra, hogy leírhassátok minden gondolatotokat vagy belső képeiteket, amelyek elértek benneteket.  Ha megteszitek a gyakorlatnak ezt a részét, akkor elcsodálkoztok majd azon, hogy mennyi útmutatást kaptok. 

A gyakorlat célja az, hogy a tudatotokat rám tudjátok hangolni.  Bizonyos ideig tartó gyakorlás után lehet, hogy azt érzitek majd, hogy képessé váltatok ezt a ráhangolódást akár a napi teendőitek közben is elérni.  Ez jó.  Azt kívánom, hogy állandó, tudatos kommunikációs kapcsolatban lehessetek velem.     

Az oldal tetej?reUgrás a lap tetejére

Utolsó módosítás: 2022-05-11 13:44:23

Újdonságok:

Az INV24 Mihály Arkangyal védjél meg invokáció lefordításra került.  Mivel igen jelentős spirituális védelmet képvisel, ezért minden spirituális érdeklődésű olvasónak nagy segítségére lehet.  Az invokációkat a mesterek ajánlása alapján 9 egymást követő napon érdemes elmondani a hatékonyság érdekében.

2021-09-14 10:28:35

A 2021-es évre vonatkozó Gautama Buddha, Mária Anya és St. Germain üzenet lefordításra került.

2021-04-08 13:20:31

A jelenlegi nemzetközi közegészségügyi helyzetre való tekintettel Kim Michaels  az Astrea Elohimhoz szóló egyik invokációját átalakította úgy, hogy azt most felhasználhatjuk a koronavírus elleni spirituális védelemre.   WINV38 Invokáció Astreához a koronavírus felemésztése érdekében Aki teheti, kapcsolódjon be egy kezdeményezésbe, amely Észtországból indult ki a mai napon, és úgy szól, hogy mondjuk közösen a fenti invokációt reggel, vagy este 8 órakor, vagy mindkét időben.  Isten áldjon mindenkit és a Földet!

2021-03-31 23:40:05

Gautama Buddha 2020-as újévi üzenete lefordításra került.

2020-03-10 21:07:59

Az 1.04 Hívás a Nagy Isteni Vezetőhöz novéna lefordításra került, amely a Teremtői tervünk megismerésében nyújt segítséget.

2020-01-24 18:01:53