ROS01 Mária Anya csodálatos rózsafüzére

Az Atya, a Fiú, a Szent Szellem és a Csodálatos Anya feltétel nélküli Szeretete nevében, Ámen.

(Személyes ima helye)

Megjegyzés: az Üdvözlégy Mária eredeti, a Halak-Vízöntő korszak átmenetének megfelelő változata után a mostani, a Vízöntő kori változat olvasható.  Ez utóbbi jelenleg jobban illik az emberiség tudatszintjéhez, de mindenki kiválaszthatja a szívéhez közelebb álló változatot, és használhatja azt.
A teljes rózsafüzér ciklushoz ismételjük meg a bevezető és befejező rész nélkül a teljes rózsafüzért négyszer.  Ha kevesebb időnk van, akkor egy részét mondjuk csak el.

Az Úr imája

Atya- és Anya- Istenünk, aki minden életben jelen vagy, megbecsüljük a Jelenlétedet, amely ÉN VAGYOK önmagunkban.  Elfogadjuk az országod megnyilvánulását rajtunk keresztül a Földön.  Felvállaljuk a személyes felelősségünket az akaratod megnyilvánulása érdekében a Földön úgy, ahogy az a mennyben megvalósul.

Elfogadjuk az általad kapott napi lehetőségeinket, hogy azok lehessünk, aki Te vagy.  Tudatában vagyunk annak, hogy megbocsájtod a nem tökéletes megnyilvánulásainkat, mint ahogy mi is megbocsájtjuk azokat egymásnak, és alárendeljük a saját akaratunkat a bennünk jelen lévő magasabb akaratnak.  Így elfogadjuk annak igazságát, hogy a világegyetem azt vetíti számunkra vissza, amit kibocsájtunk. 

Felvállaljuk a felelősséget az életünkért és a bolygónkért.  Fogadjuk, hogy túllépünk az alsó énünk kísértésein, hogy megválthass bennünket az összes nem tökéletes energiától.  Megerősítjük, hogy az országod, a hatalmad és a dicsőséged megvalósul a Földön most és mindörökké.   Ámen. 

Üdvözlégy Mária (Eredeti változat)

Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes,
az Úr van általad velünk.
Csodálatos kegyelmed és
Jézus fiad csodálatos szeretetének áldása kíséri utunkat.

Áldott Mária, Csodák Anyja,
Isten feltétel nélküli szeretetét fogadjuk magunkba, hogy
megválhassunk minden félelmünktől most és mindörökre, és
hogy a Csodálatos Birodalom megvalósulását megláthassuk a Földön.

Üdvözlégy Mária (Vízöntő kori változat)

Mária Anya, elengedjük minden
békétlen gondolatunkat,
érzelmeinket.
Megválunk a régi mintáktól,
mely halandóságunkról szól.

Élet Folyója, örök áramlás,
élni fogunk, fejlődni akarunk,
mindenen túllépünk,
hogy többé váljunk,
az élet örömét csodáljuk.

A Belső Krisztus megerősítése

Jézus Krisztus nevében szeretett Máriát, a Csodák Anyját hívom.  Taníts meg arra a csodára, hogy fenn tudjam tartani a szeplőtlen elképzelést önmagammal és minden élettel kapcsolatban a Földön.  Taníts meg arra a csodára, hogy teljes mértékben alá tudjam rendelni magam Istennek, és hogy a lelkem mélyéről mondhassam: „Ó, Uram, rendelkezz velem akaratod szerint.”

Üdvözlégy Mária

Lemondok most tehát mindenről, ami útjában áll annak, hogy Isten csodái megnyilvánuljanak az életemben.  Ó, Istenem, mindenem felajánlom neked.  Ó, Istenem, semmit sem zárok el tőled.  Ó, Istenem, mindenem a tiéd.

Lemondok az emberi egómról és a hamis önazonosság érzetemről, és elfogadom, hogy Isten felemészti azt most.  Ó, Istenem, lemondok a halandó önazonosságomról, hogy elnyerhessem a Krisztusi tudatszint örök életét. 

A Krisztusi énemet hívom, hogy ereszkedjen le rám, és vegye uralma alá az életem és a tudatom minden aspektusát.  Elfogadom, hogy a Krisztusi Fény tölt el most és mindörökké.  Elfogadom, hogy a Krisztusi énem az Út, az Igazság és az Élet, valamint elfogadom, hogy az életemet a Krisztusság sziklájára építem.

Üdvözlégy Mária

Ó, Istenem, bevallom, hogy önmagamban semmit sem tudok tenni; az ÉN VAGYOK Jelenléte bennem az igazi cselekvő.  Elfogadom, hogy Isten képére és hasonlatosságára lettem megteremtve.  Elfogadom, hogy Isten fia/lánya vagyok.  Elfogadom, hogy a Krisztus ebben a pillanatban megszületett bennem, és elfogadom azt, hogy ÉN VAGYOK Krisztus második eljövetele önmagamban.

Mária Anya, elengedjük minden
békétlen gondolatunkat,
érzelmeinket.
Megválunk a régi mintáktól,
mely halandóságunkról szól.

Élet Folyója, örök áramlás,
élni fogunk, fejlődni akarunk,
mindenen túllépünk,
hogy többé váljunk,
az élet örömét csodáljuk.

Elfogadom, hogy a Földön járó Élő Krisztus vagyok, ezért elfogadom, és megerősítem azt, hogy Isten rajtam keresztül munkálkodik, mint ahogy azt Jézuson keresztül is tette.  Elfogadom, és megerősítem, hogy Istennel minden lehetséges.  Ezért elfogadom az Isteni csodák megnyilvánulását az életem és a tudatom minden aspektusában.

Üdvözlégy Mária

Elfogadom a hamis tanítók és azok tanítványai asztalai felborogatásának csodáját, azokéit, akik megtagadták a Krisztust magukban és másokban.  Azok ők, akik nem lépnek a belső útra, és akik arra törekednek, hogy eltérítsék azokat, akik hajlandóak az igaz útra lépni.  Elfogadom, hogy az ő napjaiknak vége, és az erős hatalmuk az egyházban és az államban nem létezik már.  Elfogadom, hogy nekik nincs hatalmuk a Földanyán.

Üdvözlégy Mária

Elfogadom Isten minden gyermeke felemelkedésének csodáját, hogy felfedezhessék, és elfogadhassák a személyes Krisztusság valós belső útját.  Elfogadom a tömeges felébredés csodáját, és látom, amint az emberek a belső utat elfogadva megvalósítják Krisztus második eljövetelét és az igazi Krisztusi Tömeget.

Üdvözlégy Mária

Elfogadom Isten birodalma csodáinak megnyilvánulását a Földön.  Megerősítem, és elfogadom a felemelkedett Jézus Krisztus eljövetelét, hogy spirituális királyként uralkodjon a Földön most és mindörökké.  Látom ennek megvalósulását, és őrzöm a Földdel és a rajta lévő minden élettel kapcsolatos szeplőtlen koncepciómat. 

Üdvözlégy Mária

Az Úré a Föld és annak teljessége.  (3X) Ámen.

Az Atya, a Fiú, a Szent Szellem és a Csodálatos Anya feltétel nélküli szeretete nevében.  Ámen.

Lezárás
Elfogadom az Isteni Anya végtelen békéjét.  Úgy döntök, hogy mindig ebben a békében tartózkodom, és elfogadom az Isteni Anya feltétel nélküli szeretetét.  Elfogadom, hogy a szeretete felemészti minden félelmemet.  Elfogadom, hogy a megtestesült Élő Krisztus vagyok, és fogadom, hogy az leszek, aki Istenben vagyok, és még annál is több.

Az Atya, a Fiú, a Szent Szellem és a Csodálatos Anya nevében pecsételem le a Földet az Isteni Anya végtelen szeretetével és fényével.  Megvalósult, befejeződött, anyagba rögzült, mivel az Isteni Anya jelentette azt ki. Ámen.

Megjegyzés: A rózsafüzér ciklus másik változataként a Belső Krisztus megerősítése előtt mondjuk el az Üdvözlégy Máriát 9-szer, utána folytassuk a rózsafüzért, majd ugyanígy elmondva ismételjük meg még 4-szer.

Az oldal tetej?reUgrás a lap tetejére

Utolsó módosítás: 2022-05-11 13:44:23

Újdonságok:

Az INV24 Mihály Arkangyal védjél meg invokáció lefordításra került.  Mivel igen jelentős spirituális védelmet képvisel, ezért minden spirituális érdeklődésű olvasónak nagy segítségére lehet.  Az invokációkat a mesterek ajánlása alapján 9 egymást követő napon érdemes elmondani a hatékonyság érdekében.

2021-09-14 10:28:35

A 2021-es évre vonatkozó Gautama Buddha, Mária Anya és St. Germain üzenet lefordításra került.

2021-04-08 13:20:31

A jelenlegi nemzetközi közegészségügyi helyzetre való tekintettel Kim Michaels  az Astrea Elohimhoz szóló egyik invokációját átalakította úgy, hogy azt most felhasználhatjuk a koronavírus elleni spirituális védelemre.   WINV38 Invokáció Astreához a koronavírus felemésztése érdekében Aki teheti, kapcsolódjon be egy kezdeményezésbe, amely Észtországból indult ki a mai napon, és úgy szól, hogy mondjuk közösen a fenti invokációt reggel, vagy este 8 órakor, vagy mindkét időben.  Isten áldjon mindenkit és a Földet!

2021-03-31 23:40:05

Gautama Buddha 2020-as újévi üzenete lefordításra került.

2020-03-10 21:07:59

Az 1.04 Hívás a Nagy Isteni Vezetőhöz novéna lefordításra került, amely a Teremtői tervünk megismerésében nyújt segítséget.

2020-01-24 18:01:53